2 jul 2005, 20:56

За теб 

  Poesía
1409 0 1
 Най-хубав стих
 за тебе ще напиша.
 Най-нежни думи
 за теб ще наредя.
 Във този стих пролетта ще диша.
 Щастие за теб ще отредя.

 Ще плиска дъжд
 и по капчуците
 ще звънне песен
 чиста като сълза.
 Във багри ще оцветя душата ти.
 Със светлина ще те даря.
 
 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добро е ако го беше продължил с още нещо, щеше да изглежда по-завършено...
Propuestas
: ??:??