28 nov 2008, 22:51

За теб 

  Poesía » De amor
575 0 0
Всеки път когато те видя тъжна
Искам сърцето си да изтръгна
Твоите сълзи душата ми изгарят и  боли
Ако трябва и  ада бих прекосил
За да мога аз да видя
Че ти пак си щастлива
И с усмивка на лице
Ти ме посрещаш с отворени ръце




© Димитър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??