20 jun 2009, 17:00

За теб 

  Poesía » De amor
732 0 3

Като дрога ти си във кръвта ми,

като дозата адреналин във мен.

Tи си силата ми и страстта ми,

ти си смисълът на моя ден.

 

Ти си слънчевият лъч в очите,

в хладното ми утро - топлина.

Вятърът играещ със косите,

трепетът на моята душа.

 

Искам да летя - крило бъди ми.

Искам да вървя - върви до мен.

Иска ми се да творя. Любими,

ти си музата на моя ден!

 

Ти ми даваш сила да се боря,

желание да пазя нежността,

отново за света да се отворя -

за тебе пазя всичкото това!

© Мартина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??