22 mar 2006, 10:57

За теб ... 

  Poesía
955 0 3

За теб ...

 

Тези две очи, безумно ме изгарят.


Тези сладки устни, страстно ме пленяват.


Тези две ръце, нежно пак докосват.


Тез целувки бясни, диво омагьосват.


Таз усмивка сладка, слънцето закрива.


Таз прегръдка властна и леда стопява.


Тези думи мили като песен зазвучават.


Тез милувки страстни, за любов ме призовават.

© Мария Амбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??