14 jul 2019, 10:44

За Теб 

  Poesía » Otra
745 2 1

Вечери самотни

тихо е в дома,

жаби квакат нейде,

а щурец в леса...

 

Питам все за Теб,

вятър,  облак бял

и в съня си питах

старец посивял...

 

Цъфнаха цветята

боднати от Теб,

но във тишината

има само лед...

 

Може би ще дойдеш

ще приседнеш тук,

тихо ще заплачеш

някак си без звук...

 

Път ли те очаква

може би Дома,

близки ли ще срещаш

нейде по света...

 

А сърцето мое,

все боли, боли,

и Душата ми

е потънала в сълзи...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??