15 mar 2009, 20:15

За теб 

  Poesía » De amor
756 0 1

Дълго мислех
писах... драсках,
почвах наново, но уви...
Трудно ще измисля
нещо, което да те впечатли...
Не знам как да ти го кажа,
не искам да те отегча,
ще се постарая да не съм банална
след като го прочетеш това.
Всяка вечер като легна
изплува твоя образ в моите очи...
Спомням си всички случки,
които изпълват нашите дни..
Връзката ни е случайна,
дори на шега тръгнахме, нали?
И ето, че момент настъпи,
когато всичко ще се промени.
Тревожиш се, че рядко
ще сме двама...
Но аз ти казвам: "Забрави!"
Тази промяна не ни разделя,
тя ни сближава - разбери!
Не искам да си мислиш,
че ще те оставя...
Не искам и няма
да ти причиня това!
Аз с теб ще съм до края
и ако искаш с теб ще съм
до края на света!

© Веселина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??