23 ago 2007, 9:48

За теб дойдох.... 

  Poesía
692 0 1


Ето ме, пред теб стоя,
изпълена с надежда,
че ще можем аз и ти
да започнем отначало.

 
Ето ме, за теб дойдох,
за любовта ти,
прошката ти  да  поискам,
ще ме приемеш ли, кажи,

или ще запратиш в кошче

любовта ни.


Грешница съм, знам,
но искаш ли ме ти,
както преди,
ще можем ли сега
да върнем двама
с теб любовта.

Нищо не казвай, мълчи,
по очите ти познах,
протегни ръце и прегърни ме
и нека загърбим лошите дни.

Целувай ме, не спирай,
дълго чаках тоз момент,
в който двама с теб
ще се слеем пак в едно.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошла, Вики!
    Пазете любовта си!
Propuestas
: ??:??