11 dic 2012, 19:34  

За теб, любов 

  Poesía » De amor
987 0 8

    Тръпнещото чакане голямо

      завладява ме и ме обвива,

   идваш вечер и си тръгваш рано,

         обич моя, тъй красива.



   Чакам като в ручей бликнал,

      глътка жадна да отпия,

        чакам те като месия,

      път във мрака да открия.



   Ах, това е истинско и живо!

         Ах, това е панацея!

    Дотогава, докато те има,

        значи още, че живея!   

 

© Таня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??