Една минутка разговор със теб
ми стига, за да те усетя!
За секунда погледът ти върху мен
ме кара да треперя!
Един безкраен ден без теб
ме кара да повяхна
и да чакам следващия миг на радост,
за да те докосна!
Когато съм със теб,
времето замира!
А когато теб те няма,
то яростно ми се присмива!
Стрелките отброяват
часовете на забрава,
а звездите тихо тлеят и поддържат
огъня в душата!
© Лили Todos los derechos reservados