25 июн. 2009 г., 00:32

За теб, любов 

  Поэзия
566 0 3

Една минутка разговор със теб

ми стига, за да те усетя!

За секунда погледът ти върху мен

ме кара да треперя!

Един безкраен ден без теб

ме кара да повяхна

и да чакам следващия миг на радост,

за да те докосна!

Когато съм със теб,

времето замира!

А когато теб те няма,

то яростно ми се присмива!

Стрелките отброяват

часовете на забрава,

а звездите тихо тлеят и поддържат

огъня в душата!

 

 

 

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??