13 feb 2010, 21:01

За теб... с любов 

  Poesía » De amor
883 0 0

Към тебе все се устремявам,

изпълнена с радост и мечти!

Знай, никога, любими, не забравям

страстта, която в теб гори!

Не знам до колко аз успявам

да бъда в твоите мечти...

Желая всичко да остава

от мойта обич - в теб следи...

© Ирена Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??