13.02.2010 г., 21:01 ч.

За теб... с любов 

  Поезия » Любовна
882 0 0

Към тебе все се устремявам,

изпълнена с радост и мечти!

Знай, никога, любими, не забравям

страстта, която в теб гори!

Не знам до колко аз успявам

да бъда в твоите мечти...

Желая всичко да остава

от мойта обич - в теб следи...

© Ирена Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??