Тя е толкова прекрасна и вълшебна,
дните с нея са рай.
Не усещам кога идва нечаканият край
и още искам да прекарам с нея, сякаш летя.
Усмивката ù красива,
с нищо несравнима,
толкова ме зарежда и енергия ми дава,
че всеки ден искам да я виждам щастлива и засмяна,
защото тя го заслужава!
Запази усмивката си красива
и бъди толкова невероятна -
една истинска вълшебница, идваща и даваща енергия,
любов, чувство, страст и емоция -
моя вдъхновителка!
© Ани Todos los derechos reservados