13.03.2013 г., 22:08 ч.

За теб с любов (на Боби) 

  Поезия » Друга
810 0 0

Тя е толкова прекрасна и вълшебна,

дните с нея са рай.

Не усещам кога идва нечаканият край 

и още искам да прекарам с нея, сякаш летя.

 

Усмивката ù красива,

с нищо несравнима,

толкова ме зарежда и енергия ми дава,

че всеки ден искам да я виждам щастлива и засмяна,

защото тя го заслужава!

 

Запази усмивката си красива

и бъди толкова невероятна -

една истинска вълшебница, идваща и даваща енергия,

любов, чувство, страст и емоция -

моя вдъхновителка!

 

 

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??