4 jul 2008, 12:40

За теб! (с посвещение) 

  Poesía » De amor
714 0 3
   

ЗА ТЕБ!!!

 

посвещение )

 

За нощта, в която каза ми, че ме обичаш...

За нощта, в която влюбих се в тебе аз...

За допира, за твоя нежен глас...

За очите ти красиви, за звънкия ти смях....

 

За разговорите безкрайни, тъй приятни...

За това, че ме държеше вечно за ръка...

За думите понякога спестени...

За ласките, които не спести...

 

За времето, в което бях до тебе...

За времето, в което  бе далеч от мене ти...

За чувствата болезнено приятни...

За твойто "Сбогом!", за моите сълзи...

 

За всичко туй днес аз отпивам

глътка от горчивото винò.

За теб наздравица отново вдигам

За твойто щастие. За туй, което никога не е било!

 

 

© Мариета Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??