2 sept 2009, 13:23  

За теб ще бъда самодива 

  Poesía » De amor
697 0 9

 

 

Аз съм, при тебе идвам,

чуваш ли, вятърът шуми.

На крилата си ме носи,

долитам в твоите мечти.

 

А в тях е много светло,

огрява падаща звезда.

Страст и обич се преплитат,

цъфтят омайващи цветя.

 

Коси по теб ще разпилея,

ще бъда милваща вълна.

Ще съм самодива...

дошла при теб в нощта.

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??