18 abr 2012, 14:30

За теб съм зажадняла 

  Poesía » De amor
698 0 0

Не знаеш как за теб съм зажадняла,
за твойте ласки и целувки омайни,
и тоз огън от любов, що в мен гори,
ще ме изпепели
и жажда страстна ме измъчва,
та чак ще ме подлуди.
Ела и ме люби, люби, люби.

Бавно ме събличай, нежно ме докосвай.
С устни парещи ме изпивай
като вино пенливо от бокала стар.
С пръсти палави по мен рисувай
чудните картини на любовта.
Горещото ми тяло
за нощта любовна приготви.

Нежно ме обладай и ме люби,
люби ме ти като за последно дори
и нашите тела, два феникса огнени,
да се слеят в едно
и страстта си гореща
взаимно да утолим.
Люби ме ти, люби ме и не спирай.
Люби ме до зори.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??