Барабар е Петко със мъжете,
но за мъж не го броете.
Ни на ляво заминава,
а пък инак взима-дава.
С новата ориентация
побъркаха я нашата нация.
Двата пола аз ги зная.
За третия- все ми е тая!
С третия не съм се срещал,
а що обратни съм посрещал!
Имат техни си мотиви,
без да правят рецидиви.
А сега- какво бе, става?
Нямам никаква представа!
За мен така стоят нещата,
ще ви светна във хавата:
Първи пол-гинеколог.
Вторият пък-уролог.
А при третият- за Бога,
пратете ги при психолога!
© Георги Янков Todos los derechos reservados