10 nov 2012, 21:46

За триумфа на "истинския" ислям 

  Poesía » Civil
434 0 0

Срещу режима на Башар Асад

"Ал Кайда" обяви джихад.

Зауахири ги призова на битка смъртна.

Който падне в боя, душата му "ще е безсмъртна".

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??