Защо разбрахте ме погрешно?
То не е грешно. Не е смешно.
Любов на 50-60 години!
Дай Боже, да не се размине!
Но няма, милички, любов.
Очаквам я в живот по-нов.
Това е моето умение -
да фантазирам съчинение.
На поздравите ви се радвам,
да има повод, се надявам.
И дойде ли - в тоз ден и час
на вас ще кажа първо аз.
Ще чакам поздрави тогаз
и пожелания от вас!
© Нели Todos los derechos reservados