19 feb 2014, 21:14

За Васил Левски 

  Poesía » Otra
704 0 0

Под бесило черно

ти умря...

и свойте изповеди ни завеща.

Майка сирота ти остави 

та за тебе, Апостоле,

да жали.

Към правда и свобода  народа си повел

и във върност ти се заклел.

© Николай Бенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??