8 jul 2010, 0:29

Заблуда 

  Poesía » De amor
694 0 0

Ти каза ù край, когато безкрай тя търсеше подкрепа.

Не знаеш какво е да питаш защо не ми дари утеха.

Приятелю, кажи ми, защо изневери ми? 

Боли като не зная с какво заслужих края.

 

НЕ Я ЗАБОЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ ЛЮБОВ КЪМ НЕЯ НЕ ИЗПИТВАШ.

НЕ Я ЗАБОЛЯ, ЧЕ ДРУГА ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ ПОИСКА.

НО КАК ПОЗВОЛИ ДВАЖ ПÒ ДА БОЛИ В СЪРЦЕТО НА ПРИЯТЕЛ?

ТИ БЕШЕ ЛЮБИМ, ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ДИМ И ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛ.

 

Тя продължи в живота напред, но ти не я остави.

Защо ù звъниш, когато не спиш, нали я изостави?

Върви си сега по пътя, поел към други хоризонти.

Истина, душата време е днес друг мъж да я стопли.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??