Забранявам ти да ме обичаш!
Да ме караш едновременно,
да летя, и да пълзя…
Да се вкарвам в златна клетка,
без да мисля, дали ще се
освободя!
Вричам се и те отричам,
проклинам и боготворя!
Забранявам те…
и отново те налагам
над собствените правила!
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados