23 mar 2007, 14:07

Забрава 

  Poesía
743 0 1

Отрони се като забрава
и спусна се над нас
студена старческа ръка.
Жестокият капан на времето
затисна ни със свойта самота.

А птиците отпуснати, унесени
потъваха във мрежата от слънчеви лъчи.
И гмуркаха възторжено-тържествени
във пухкавата синева на небитието,
заслепените от лутане очи.

© Юлиан Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??