Mar 23, 2007, 2:07 PM

Забрава 

  Poetry
739 0 1

Отрони се като забрава
и спусна се над нас
студена старческа ръка.
Жестокият капан на времето
затисна ни със свойта самота.

А птиците отпуснати, унесени
потъваха във мрежата от слънчеви лъчи.
И гмуркаха възторжено-тържествени
във пухкавата синева на небитието,
заслепените от лутане очи.

© Юлиан Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??