5 sept 2007, 14:29

Забравен, но защо?... 

  Poesía
575 0 2

Самичък в тъмното пустее
забравен клон със скъсано листо
и тихо нещичко си пее
как счупен бил от своето дърво...

Самичък в тъмното оставен,
изсъхнал клон с изчезнало листо,
потъпкан, после пък забравен,
забравен клон - забравен, но защо?...

© Николинка Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??