7 dic 2019, 8:14

Зад очите ни 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
805 0 0

Боря се цял живот с най големия си враг

това съм аз, гледам тъпо човека от огледалото

човека от огледалото запълнено е цялото

от едно животно,

което се опитвам да накарам да разбере

кое за него е по добре

за да не спра, а да продължа по пътя на борбата

към целта на хоризонта, с мъка ходя и

не се отказвам колкото и да ми е трудно,

защото не искам един ден, да лежа безпомощен

пред лицето на смъртта и да се моля на бога

само за още един ден

да ме върне назад, там където днес не съм успял, 

защото не съм повярвал.

С тези мисли във главата по улиците крача

гледам всички лошо и не искам никой да ме закача

Поставих си една задача  смело навлизам в здрача

да намеря и помогна на тези които все още тача

На лъжите и мечтите  -  брат  -  отиде си продавача!

© Явор Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??