10 may 2006, 7:57

Зад сините очи 

  Poesía
890 0 1

Зад твоите ледени очи
виждам слънчеви лъчи,
но да изгреят те не искат,
макар сърцето ти да писка.

Може да си сладък,
но умът ти е напълно гладък.
И се питам:"Къде е любовта
зад таз привидна красота?"

Много ти е голяма устата,
но не щеш да си покажеш рогата.
Мислиш,че си Дъ бест?
Ооо,тук ще има голям протест.

Мозъка ти трябва да се лекува,
защото знае само да псува.
И какво да ти кажа."мили мой"?
Готов ли си за големия двубой?

Аре да се хванем на дуел
и да видим накъде си поел.
Даже да ме обичаш-
ти усилено отричаш.

Не ще и дума да става!
Аз съм една "крава"!
Дали за теб аз знача нещо,
дали като ме видиш ти става горещо?

Под твоите очи има скрити
мечти и чуства разбити.
Обичаш ли ме,кажи ми,
иначе някой ден ще викаш "Прости ми!".

Твоята oмраза ме убива,
да ме ненавиждаш-не бива!
След време ще изпитваш угризения
и ще си подложен на мъчения.

Време е вече да ти кажа "Бай"
и дано да има рай!

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??