19 sept 2012, 15:39

Задъхано 

  Poesía
368 0 0

Задъхано

 

В капчица време

задъхано обичаме.

В миг безвремие

задъхано прегръщаме.

В тиха вечност

задъхано докосваме.

В копнежна нежност,

като есенна рапсодия

светът ни се усмихва.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??