19.09.2012 г., 15:39 ч.

Задъхано 

  Поезия
413 0 0

Задъхано

 

В капчица време

задъхано обичаме.

В миг безвремие

задъхано прегръщаме.

В тиха вечност

задъхано докосваме.

В копнежна нежност,

като есенна рапсодия

светът ни се усмихва.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??