Заедно срещу студения свят,
нали така си казвахме?
Ще се борим срещу тях,
нали това обещаваше?
Но какво се получи -
светът ни рухна.
Яма дълбока в сърцето зее,
да я запълни няма кой.
Вятър вътре бурно вее
и кръв се лее чак.
Счупени парченца надежда,
захабена любов,
аромат на измама,
примесена с болка,
това остана след теб.
© Слънчева усмивка Todos los derechos reservados