17 jul 2007, 9:05

ЗАХВЪРЛЕНО ДЕТЕ 

  Poesía
450 0 5
Къде си без милувка ничия,
с надежда си за ласка нечия!?

Дете, захвърлено пред ничий праг,
невинно, виновно като нечий грях!

Обречена и мъничка душа,
незнайно вдън в коя земя!?

Без капка обич, без лъч светлина,
както всеки, чакало е топлина!

То някога дали ще се намери!?
Вярвам, над него звезди са бдели!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??