11 jun 2015, 23:08

Заимствано от зимата на Стайнбек 

  Poesía » Otra
347 0 0

 

И в зимата на моето недоволство,

очаквах лято – ласкаво и живо,

врата залостих пред покорство,

зарекох се да бъда аз щастлива!

 

Поръчах на съдбата добродетел

и я получих – истинска и жива,

усмихнах се на лятото, което

завинаги ще бъде в мен красиво!

 

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??