И в зимата на моето недоволство,
очаквах лято – ласкаво и живо,
врата залостих пред покорство,
зарекох се да бъда аз щастлива!
Поръчах на съдбата добродетел
и я получих – истинска и жива,
усмихнах се на лятото, което
завинаги ще бъде в мен красиво!
© Екатерина Спасова All rights reserved.