8 ene 2012, 13:43

Заключени чувства 

  Poesía » De amor
679 0 2

Обвити в ефирно сияние,
обгърнати в приказен мрак.
Събирайки с шепи страдание,
заключваме чувствата пак.

Ключът през рамо запращаме,
в посока незнайна дори.
А после за грешките плащаме.
и пак ни боли ли, боли...

© Пламен Енчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??