Закърнели криле
Приземяване. Снишаване.
Вятър на промяната.
Времето е наше.
Опит за летене!
И пак... европриземяване,
БГ-снишаване,
подземяване (окопаване),
вятър на... подмяната!
Двадесет-годишни,
бащица ви е прехода,
а майчица - промяната.
Времето беше наше...
Наследството ще е ваше -
...закърнелите ни криле!
© Деметра Василева Todos los derechos reservados