18.03.2010 г., 6:47 ч.

Закърнели криле 

  Поезия
473 0 0

Закърнели криле

 

Приземяване. Снишаване.

Вятър на промяната.

Времето е наше.

Опит за летене!

 

И пак... европриземяване,

БГ-снишаване,

подземяване (окопаване),

вятър на... подмяната!

 

Двадесет-годишни,

бащица ви е прехода,

а майчица - промяната.

Времето беше наше...

 

Наследството ще е ваше -

...закърнелите ни криле!

 

© Деметра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??