Събудих се, погледнах към часовника,
отново се разбързах.. как можах да се успя.
Огледах се, а после се подхлъзнах -
кучето отново бе направило земята във вода.
Изправих се, започнах да се нервя -
точно днес ли трябваше да се успя.
Облякох се набързо, после тръгнах
и видях... каква беля!!!
Блузата си бях облякла наобратно,
а косата ми хвърчеше на една страна,
прибрах се вкъщи и се преоблякох,
но този път в пижамката... и пак си легнах да поспя.
© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados