14 jul 2006, 15:39

Закъсняла любов 

  Poesía
746 0 1

Подписвам се със двете си ръце,
че те обичам истински и нежно.
Подписвам се с усмивка на дете,
а бисер скрит в усмивката ми свети.

Намерих без да търся любовта ти -
неизмеримо нежна и така голяма...
Преди години трябаше да е това -
ти малко закъсня, но нищо няма.

А бисерът в усмивката ми свети -
за тебе той ще свети цял живот.
Една любов - голяма и желана -
за мен си ти...
нестихващ шепот... зов...

© НЯКОЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??