18 abr 2024, 6:53

Закъсняла Любов...или... Другата гледна точка 

  Poesía
34 0 0

 

Ще ме намериш някой ден Любов...

Ще ме намериш Ти...

Защото,

Aз... отдавна вече, не те търся...

Ще ме намериш...

Ще ми кажеш :

Добър ден!

Здравей!...или пък просто...

Тук съм!

Ще те погледна...

със поизблeднелите,

старешките

и недовиждащи очи...

Ще се усмихна

и ще попитам кротко...

А за какво си ми?...

Аз вече не те търся...

Живея си със другите любови -

деца, животни...и т.н.

На тях отдадох всичко!

Сърцето си и грижите...и всичко!!!

Едната, гдето само моя,

трябваше да бъде...

Така и не пристигна...

Раздадох всичко,

що душата ми за нея беше крила!

Сега е късно!...

Много късно!...

За какво си ми...

Та аз... дори и себе си,

не мога да обичам вече...

 

Valentina N.V. (Valentina Mitova)

18/01/2021

© Valentina Mitova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??