18 nov 2017, 9:02  

Закъсняла среща 

  Poesía
175 1 1

Закъсняла среща

 

Срещнаха се в късна
есен. 
След дълъг Път в
очакване...
В късен, златен
листопад, 
като мечтите им
            - листа отронени,
живяли някога у тях.
Превърнаха я в късно
лято,
в което зреят късни
плодове,
и птиците отдавна бяха
пяли,
песни за любов и млади
ветрове.
Всеки миг там е ценен,
всеки допир - топъл глас.
Да изтанцуват
красивата си песен!
Да прошепнат:обичта е 
още жива между нас! .
По тази есенна пътека,
листопада оживява,
любовта им е подарък,
та, дори и закъсняла!

16.11. 2017г
 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Няма "късна любов",тя идва за всички, независимо от възрастта и е най-хубавото, което може да се случи! Хареса ми!
Propuestas
: ??:??