20 oct 2009, 12:39

Залезът е... с цвят на сирене 

  Poesía » De amor
640 0 9
Плащай си. До утре ще ме любиш,
после ми разправяй за звездите.
Отдавна ветровете ми се случват -
не ми ги обещавай във косите.
И залезът е... с цвят на френско сирене;
морето е вода. Неподсладена.
Не ми описвай брегове - люби ме
и плащай…
И без туй съм уморена.
Леглото ти като на всички други е -
лодка. Просто ти стоиш на руля:
Нищо ново.
Нищо за учудване:
И ти рибар си. Много - с твоя улов!
Хващай ме и хайде да приключваме -
заранта ще ни завари недовършени!
Плащай си - люби ме и да тръгвам!

(… А утрото сълзите ми ще бърше…)

© Лора Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??