7 jun 2007, 13:08

Заместител 

  Poesía
560 0 3
 

Музата отново е пияна.

Ще постъпя като нея аз.

Нищо, че любов отдавна няма,

ще си сипя чаша силна страст.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??