9 may 2021, 1:57

Заник 

  Poesía » Del paisaje
789 2 4

С последен лъч живот по залез,

денят въздъхна и заспа.

А под клепките склопени,

пламнаха и заиграха

силуетите на нощни същества.

 

Чайките замлъкнаха,

капчука затуптя,

на покрива ми

кукумявската прокоба

безнадеждно прокънтя.

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??