17 sept 2009, 20:19

Запали ми огъня! 

  Poesía » De amor
585 0 0

Върни ми куршума,
искам да видя рая,
върни ми куршума,
това не е края,
това е рая,
а раят не е края,
и адът не е края,
но ти ме прати там, аз зная,
адът е жив на земята,
земята живее в ада.
Една прегръдка може да е ада,
но е края..
Една целувка е ада,
искам в ада...
Запали ме,
нека да горим, не мисли,
а ме целуни,
ако не можеш, няма да спре да боли,
чуй най-после на сърцето шума ми, ако не...

Върни ми куршума...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??