17.09.2009 г., 20:19 ч.

Запали ми огъня! 

  Поезия » Любовна
588 0 0

Върни ми куршума,
искам да видя рая,
върни ми куршума,
това не е края,
това е рая,
а раят не е края,
и адът не е края,
но ти ме прати там, аз зная,
адът е жив на земята,
земята живее в ада.
Една прегръдка може да е ада,
но е края..
Една целувка е ада,
искам в ада...
Запали ме,
нека да горим, не мисли,
а ме целуни,
ако не можеш, няма да спре да боли,
чуй най-после на сърцето шума ми, ако не...

Върни ми куршума...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??