7 dic 2012, 19:26

Запейте с мене 

  Poesía » De amor
487 0 0

Запейте с мене - нощ безлунна,

ти, зимо, зла и безчовечна,

раздрана от войни плането,

за този, който слиза до сърцето ми.

 

Той идва да превърже раните

от битките на слепите ми чувства.

Отива си с деня на ранина,

сълзите ми изпил със нежни устни.

 

Хулете ме, наричайте ме странна,

от злост вземете и небето ми.

Аз истинска и вярна ще остана

на този, който слиза до сърцето ми.

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??