7 oct 2010, 15:44

Запомни ме 

  Poesía
585 0 1

Когато си отиваш, запомни ме -

усмихната и с весели очи,

с цветя в косите и без име,

безименна ме запомни.

 

 

Когато си отиваш, не си спомняй

за болката, която в мен остави да гори,

за любовта, която си прогонил,

не си я спомняй, мене запомни.

 

 

Когато си отиваш, погледни ме,

в очите ми поне за миг се взри

и ще ме видиш в тях неповторима и хубава...

така ме запомни!

 

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??