9 oct 2007, 14:39

Запомни ме 

  Poesía
920 0 26
Запомни ме по-волна от птиците!
По-нестихваща от буен ураган!
Запомни ме по-дива от вятъра
във голям белоснежен балкан!

Запомни ме по-свежа от утрото,
със росата във твойте очи!
Запомни ме по-ярка от залеза
със звездите във мойте коси!

Запомни ме по-сладка от ягода
и шампанско във твойте ръце!
Не помни, че се случва понякога
и голямата любов да горчи!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??