Oct 9, 2007, 2:39 PM

Запомни ме 

  Poetry
919 0 26
Запомни ме по-волна от птиците!
По-нестихваща от буен ураган!
Запомни ме по-дива от вятъра
във голям белоснежен балкан!

Запомни ме по-свежа от утрото,
със росата във твойте очи!
Запомни ме по-ярка от залеза
със звездите във мойте коси!

Запомни ме по-сладка от ягода
и шампанско във твойте ръце!
Не помни, че се случва понякога
и голямата любов да горчи!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??